Review – Essence All That Greys Nail Polish

image1.JPG

Een paar weken geleden kwam Essence met een nieuwe collectie ‘ ALL THAT GREYS ‘. Ik stormde meteen naar Kruidvat, ik vond de collectie heel erg tegenvallen. Voor mij was het enigste pluspunt de nagellak, Essence bracht Matte & High Gloss lakjes uit. Het flesje ziet er anders uit dan dat we gewend zijn van Essence, Ik vind dit flesje er veel beter uitzien het oogt chiquer.
Essence bracht 5 lakjes uit: Back to Black, Step Into The Grey Zone, Greyt Times, Girl With a Pearl en Roaring Red.
Ik nam twee lakjes mee: Back to Black & Roaring Red, van Roaring Red komt een aparte review.

Essence-All-That-Greys6-900x420.jpg

Op de achterkant van het flesje zit een etiket met de streepjescode, linksboven staat het nummer en de naam van het lakje. Ik vind het altijd heel fijn als merken producten een naam geven, het klinkt leuk en je weet vaak gelijk wat mensen bedoelen als je de naam hoort.

image2.JPG

Ik vind Essence het fijnste budget merk. De kwastjes zijn zo ontzettend fijn, helemaal als je gekke kleine vingers heb zoals ik. Dit matte lakje was binnen 20 seconde droog, ideaal! Ik vind dat Essence het dichts bij Essie in de buurt komt.

image3.JPG

Normaal doe ik altijd maar 1 laagje over mijn nagels, nu heb ik er toevallig 2 gedaan! Oh wat hou ik van dit lakje & van het matte effect. Ik vind matte nagels altijd iets chiquer staan dan normale.

image4.JPG

Bij onze Kruidvat filialen is de ‘ ALL THAT GREYS ‘  collectie nog steeds de koop. Ik durf niet te zeggen of dit in elk filiaal zo is.
De nagellakjes kosten 1,99 euro.

Hou jij van nagellak?

Liefs, Maxime

3 gedachtes over “Review – Essence All That Greys Nail Polish

  1. Rebecca Denise zegt:

    Zelf vond ik deze lakjes erg slecht van kwaliteit. Ik heb ze allemaal, maar heb spijt van mijn aankoop. Toch is het wel een mooie kleur

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s