Mijn 5 favoriete Lush producten

IMG_5932

Lush is een van mijn favoriete winkels. Alles ruikt er zo ontzettend lekker! Vandaag laat ik jullie mijn 5 favoriete Lush producten zien.

IMG_5934

Ik begin met Snow Fairy. Deze kennen jullie allemaal wel. De heerlijke mierzoete showergel die ruikt naar bubblegum. Ik moet wel zeggen, je moet ervan houden. In het begin vond ik deze geur écht te zoet en veel te aanwezig. Toen ik hem vaker ging gebruiken is het wel echt een favoriet geworden. Heel jammer dat deze geur alleen rond kerst verkrijgbaar is. Gelukkig heb ik nog twee flessen op voorraad en kan ik dus nog even vooruit!

IMG_5933

Mask of Magnaminty is mijn all time favourite gezichtsmasker. Het helpt ontzettend goed tegen de onzuivere huid met puistjes. Door de pepermunt die erin zit voelt je gezicht na gebruik heerlijk verfrist aan.

Grease lightning, ja hier zweer ik bij. Ik heb helaas heel veel last van puistjes. Dit spot treatment zorgt ervoor dat mijn puistjes binnen 1 – 2 dagen helemaal verdwenen zijn.

IMG_5935.JPG

In de wintermaanden heb ik altijd ontzettend droge handen. Ik had al een aantal handcrèmes geprobeerd maar er was er geen die echt hielp. Ik besloot om advies te vragen bij Lush en kwam uit op deze handcrème: Helping Hands. Een verzorgende en helende handcrème.  Het is een vrij vette handcrème dus ik gebruik hem alleen ’s avonds. Ik smeer mijn handen in voordat ik ga slapen zodat het de hele nacht kan intrekken. Mijn handen zijn al een stuk minder droog.

IMG_5936

Als laatste de Bubblegum lipscrub. Met het koude weer heb je al snel droge lippen en last van velletjes. Deze lipscrub verwijderd alle velletjes en maakt mijn lippen zacht.

Wat zijn jou favoriete Lush producten?

Liefs, Natasja

10 gedachtes over “Mijn 5 favoriete Lush producten

  1. Marieke Keultjes zegt:

    Dat masker zou ik ook zo graag eens uitproberen! Die lipscrubs ook. Super handig voor in de winter inderdaad. Een van mijn favorieten is Santa’s belly shower jelly. Ondanks ik niet super fan ben van shower jelly’s vind ik deze heerlijk! Ruikt zo lekker naar appel en rode wijn hihi.

    Like

Plaats een reactie