The Lush TAG

IMG_0755.JPG

Lush is echt mijn favoriete winkel! Ze hebben zulke fijne producten die ik graag gebruik. Bij Elise van www.happilyeverafter.nl kwam ik The Lush Tag tegen. Ik heb hem ook ingevuld en vertel je onder andere wat mijn favoriete product is.

Hoe ontdekte je Lush?
Bij Mascha van Beautygloss zag ik altijd Lush producten voorbij komen. Via haar blog heb ik Lush ontdekt. Ik kwam er pas heel laat achter dat er zelfs een Lush in mijn stad zat. Nu ben ik er regelmatig te vinden.

Hoe vaak ga je naar Lush?
Ik denk ongeveer 2 á 3 keer in de maand. Wanneer ik stage heb ben ik in de buurt van de stad, als ik vroeg klaar ben ga ik vaak wel even een kijkje nemen.

Wat is je all time favourite product?
Grease Lightning! Ik heb veel last van onzuiverheden en dit spot treatment werkt fantastisch tegen puistjes. Het droogt puistjes snel uit waardoor ze gauw verdwijnen.

IMG_0756

Wat is je favoriete zeep?
Ik heb twee stukken zeep van Lush, ze liggen hier al zo lang dat ik geen idee meer heb hoe ze heten. Eigenlijk gebruik ik ze ook nooit, maar weggooien wil ik ze ook niet want ze ruiken zo lekker!

IMG_0757.JPG

Wat is je favoriete Bath Ballistic?
Thuis heb ik helaas geen bad, maar als ik op vakantie of een weekendje weg ga heb ik vaak wel een bad. Wanneer ik weet dat ik een bad heb sla ik een aantal bad producten van Lush in. Ik heb er al een paar gebruikt maar Fizzbanger is mijn favoriet. Hij ruikt naar appel en kaneel, die geur vind ik echt heerlijk!

IMG_2772.JPG

Wat is jou favoriete Bubble Bar?
Pink Flamingo is echt mijn favoriet. Hij ruikt zó lekker en ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit.

IMG_2567.JPG

Wat is je favoriete showergel of jelly?
Snowfairy for sure! Deze mierzoete showergel is er helaas alleen met kerst. Ik sla dan altijd een paar flessen in. Je moet ervan houden, maar ik vind hem heerlijk.

IMG_0759.JPG

Wat is je favoriete huid of haar verzorgingsproduct?
Grease Lightning, voor zoals ik eerder al zei voor onzuiverheden. Tea Tree Water vind ik ook heerlijk voor mijn gezicht, vooral in de zomer is deze lekker verfrissend. Voor mijn haren vind ik de vaste conditioner Sugar Daddy-O erg fijn.

IMG_0760.JPG

Welk product is onmisbaar in de ochtend?
Tea Tree Water. Ik gebruik hem altijd na het reinigen van mijn gezicht om de laatste restjes reiniger te verwijderen.

Heb je wel eens een miskoop gehad? Zo ja, welk product?
Nee, alle producten die ik heb (gehad) van Lush vond ik erg fijn.

Als je een eigen product mocht bedenken voor Lush, wat zou dat dan zijn?
Lastige vraag aangezien Lush al zoveel producten in het assortiment heeft. Ik wilde zeggen een soort bodysplash/bodymist, maar ik zie op de site dat ze al een bodyspray in het assortiment hebben.

Ga jij deze Tag ook invullen?

Liefs, Natasja

9 gedachtes over “The Lush TAG

  1. Mandy zegt:

    Oeeh ik ben zo dol op Lush! Snowfairy is hier ook groot favoriet. Grease Lightning kende ik nog niet, ben er nu wel benieuwd naar geworden.

    Like

  2. Lieke zegt:

    Wat een leuke tag! Ik ben gek op Lush producten. Ik ontdekte op de zelfde manier als jou de Lush haha, ik wist ook niet dat er een bij mij in de stad zat tot een paar jaar geleden!

    Like

Plaats een reactie