Mijn MAC Stash | Natasja

IMG_0672

MAC is een favoriet merk van mij. Vooral de lipsticks vind ik erg fijn. Vandaag laat ik je zien welke producten ik van dit merk in mijn stash heb.

Gezichtsproducten

IMG_0674.JPG

Pro Longwear Concealer (NW15) – Studio Fix Fluid SPF15 Foundation (NW10) – Prep+Prime Fix+ Fixing Spray

De Pro Longewear Concealer is mijn favoriete concealer ever! Je hebt niet veel product nodig en hij bedekt écht alle plekjes en roodheden.
De zoektocht naar een foundation die niet te donker was voor mijn lichte huid heeft even geduurd, maar ik heb er een gevonden. Bij MAC vroeg ik om advies en ze gaven mij de Studio Fix Fluid foundation in de lichtste kleur, NW10. Nu hoef ik mij geen zorgen meer te maken dat ik met een te donkere foundation rond loop want dit is echt de perfecte kleur.
Met de Prep+Prime fixing spray blijft mijn make-up extra goed zitten.

Blushes

IMG_0675.JPG

Mineralize Blush Dainty en Gleeful

Dainty was mijn eerste MAC blush. Een mooi lief zachtroze kleurtje. Gleeful ziet er, als je hem zo ziet, best donker uit. Gelukkig is hij in werkelijkheid niet zo heel donker, maar ook vrij zacht.

Highlighters

IMG_0677.JPG

Mineralize Skinfinish Soft & Gentle en Beauty Powder Pearl Sunshine (LE)

Soft & Gentle kennen jullie allemaal wel. Dit was mijn eerste MAC product. Ik ben dol op deze prachtige highlighter.
MAC Beauty Powder Pearl Sunshine is een multifunctioneel product en eigenlijk niet alleen een highlighter. Je kunt hem namelijk ook gebruiken als blush of om je make-up mee af te poederen. Persoonlijk vind ik er teveel glitters inzitten om mijn make-up mee af te poederen, maar als blush en highlighter is hij prima te gebruiken.

Matte lipsticks

IMG_0684.JPG

Please Me – Mehr – Velvet Teddy – Diva
Prep+Prime Lip

IMG_0686.JPG

Matte lipsticks vind ik het fijnst. Ze blijven lang zitten en je hoeft ze niet vaak bij te werken. Ideaal voor bijvoorbeeld een dag werken. Onder een matte lipstick breng ik altijd eerst Prep+Prime Lip aan. Hierdoor brengt de matte lipstick makkelijker aan én voelt de lipstick niet zo uitdrogend aan op je lippen.

Satin lipsticks

IMG_0687.JPG

Faux – Brave (review) – Twig (review)

IMG_0688.JPG

De Satin finish vind ik ook erg fijn. Deze lijkt op een matte lipstick maar bevat iets meer glans. Ook deze blijven lang op de lippen zitten en hoef je niet zo vaak bij te werken. Faux is mijn favoriet, maar dat is waarschijnlijk ook wel te zien.

Amplified lipsticks

IMG_0689.JPG

Chatterbox – Impassioned

IMG_0690.JPG

Eerlijk gezegd draag ik deze niet heel vaak. Zonde want het zijn echt prachtige kleuren. Ik moet ze eens vaker erbij gaan pakken.

Cremesheen & Glaze lipstick

IMG_0695.JPG

Hot Gossip (Cremesheen) – Hot Tahiti (Glaze)

IMG_0696

En de laatste twee lipsticks uit mijn stash. Hot Gossip kocht ik eens voor de verjaardag van mijn zus, ik vond hem zelf zo mooi dat ik hem ook maar voor mezelf gekocht heb. Hot Tahiti is ook een pareltje. Op de lippen pakt hij een stuk lichter uit dan dat hij eruit ziet. Helaas is hij kapot en kan ik hem niet meer goed aanbrengen op mijn lippen. Ik moet eens kijken of ik het nog aan elkaar kan smelten zodat ik deze lipstick toch weer kan gaan gebruiken.

Limited Edition Ellie Goulding

IMG_0679.JPG

Blush I’ll Hold My Breath & Lipstick Only You (Cremesheen)

Toen ik zag dat Ellie Goulding samen met MAC een collectie zou uitbrengen was ik meteen enthousiast. Er waren twee producten die er voor mij uitsprongen en dat zijn de twee producten die je hierboven op de foto ziet.

Dit was mijn MAC stash tot nu toe. Welk(e) product(en) van MAC vind jij het fijnst?

Liefs, Natasja

Geplaatst in: MAC

6 gedachtes over “Mijn MAC Stash | Natasja

Plaats een reactie