Review | MAC Studio Waterweight SPF30 Foundation 

mac foundation mex

Een tijdje geleden had ik cadeaubonnen gewonnen van MAC, deze waren alleen in te leveren in officiële MAC stores. Nadat ik een lijstje had gemaakt met producten die mij fijn leken reisde ik naar Den Haag. Ik werd super goed geholpen door de verkoper. Na een aantal verschillende foundations geprobeerd te hebben had ik mijn keuze gemaakt. Ik koos de Mac Studio Waterweight Foundation SPF 30 in de kleur NC25.

Het is een fijne dunne foundation met een waterachtige textuur. Hij zit in een mooi matte glazen flacon. In de dop zit een pipet waarmee je de foundation kan aanbrengen. Ik vind het pipet super fijn werken, je kan de foundation stukje bij stukje aanbrengen door de pipet, waardoor deze prachtige foundation super zuinig in gebruik is.

fff

Ik heb een hele makkelijke huid, ik kan eigenlijk alles aanbrengen wat voor finish het ook heeft. Ik gebruik deze foundation elke dag met heel veel plezier. Je hebt maar super weinig nodig om hem mooi aan te brengen, ik gebruik ongeveer ¾ keer een druppel per keer. Hij blijft de hele dag goed en mooi zitten. Ik heb al een paar keer complimenten gehad dat ’s avonds na een dag school, werken en sporten mijn foundation er nog mooi uitziet, woehoe!

sgdgd

De swatch op mijn arm komt wat licht over, maar op mijn gezicht vind ik hem precies goed. Een tint donkerder was uitverkocht maar die zou ik denk ik ook nog wel kunnen hebben.
Er zit een kleine glans overheen, wat ik heel mooi vind. Op mijn gezicht zie je hem bijna niet en dat vind ik best jammer. Dit artikel schreef ik toen ik thuis zat met een flinke griep. Ik wilde toch een swatch op mijn gezicht laten zien.

sdgsdgjhj
Before

nvnbvnvbn
After

Ik vind het echt een pareltje. Zoals je ziet is de dekking perfect. Na het aanbrengen van de foundation gebruik ik ook nog poeder, het is niet nodig maar het is een ritueel van mij dat ik niet zonder poeder de deur uitga haha.
Deze foundation is voor ieder huidtype te gebruiken, voor jong en oud.

Dit pareltje is verkrijgbaar bij alle MAC Stores, Douglas & De Bijenkorf voor €34,50

Lijkt deze foundation jou ook iets of vind je het helemaal niets? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Maxime

17 gedachtes over “Review | MAC Studio Waterweight SPF30 Foundation 

  1. Simplynspecial zegt:

    Ik zou graag nog eens willen investeren in een goede foundation. Grote kans dat ik ook eentje van MAC ga aanschaffen. Maar voor de juiste kleur laat ik me het liefste even adviseren 🙂

    Like

Plaats een reactie