Budget make-up favorieten

IMG_0873

Ik heb een zwak voor high end merken zoals MAC. Daardoor vergeet ik vaak de budget pareltjes die ik in mijn stash heb. Vandaag zet ik een aantal budget favorieten in het zonnetje.

IMG_0874.JPG

Etos Highlighting Powder Gold & Rose | Etos Waterproof Volume Mascara

Etos make-up keek ik nooit zo naar om, waarom weet ik eigenlijk niet want er zitten echt wel fijne producten in het assortiment. Ik ben gek op de twee highlighters die in het assortiment zitten, het pigment is zo goed en ze geven een prachtige glans. De laatste tijd gebruik ik de Waterproof Volume mascara erg vaak, hij heeft een fijn borsteltje en maakt mijn wimpers vol en lang.

IMG_0877.JPG

W7 Brow Parlour | W7 Banana Dreams Powder

Bij Big Bazar kocht ik laatst het wenkbrauw kitje. Het kitje bevat twee wenkbrauw kleuren, een highlighter en brow wax. De lichte kleur is precies goed voor mijn wenkbrauwen. De Banana Dreams Powder is ook een geweldig product. Hij matteert, egaliseert en zorgt ervoor dat poriƫn niet meer zichtbaar zijn.

IMG_0879.JPG

Miss Sporty Pump Up Booster 24h Waterproof Eyeliner

Eindelijk heb ik een eyeliner gevonden met een fijn kwastje. Het is precies dun genoeg om een mooi lijntje mee te maken. De eyeliner is goed zwart en blijft de hele dag perfect zitten.

IMG_0883.JPG

Essence Long Lasting Lipstick (07 Natural Beauty) | Catrice Ultimate Stay Lipstick (060 Floral Coral)

Van de lipsticks van Essence ben ik fan. Ze blijven lang mooi op de lippen zitten en zijn er in een hoop prachtige kleuren. Misschien wist je het al, maar Natural Beauty is een dupe van MAC Faux. De Ultimate Stay lipsticks van Catrice zijn matte lipsticks. Matte lipsticks vind ik het fijnst, ze blijven lang op hun plek zitten en je hoeft ze niet vaak bij te werken. Deze van Catrice voelt ook absoluut niet uitdrogend aan op de lippen.

Welk budget make-up merk vind jij fijn?

Liefs, Natasja

12 gedachtes over “Budget make-up favorieten

  1. Kirsty zegt:

    Leuk om te zien! Ik vind Catrice en Essence denk ik wel de fijnste echte budgetmerken, in ieder geval gebruik ik van beide merken regelmatig wel wat. Ik zou eigenlijk alleen wel wat meer naar de lipsticks moeten gaan kijken, want ik koop vooral dingen zoals gezichtspoeder en mascara haha.

    Like

  2. ikhouvanbeautynl zegt:

    Ik ben dol op fijne budgetproducten. Mijn favoriete budgetmerk is Makeup Revolution. Essence heeft missers en hits. Catrice is ook vaak fijn šŸ™‚ En Hema heeft zo nu en dan ook iets leuks.

    Like

  3. Simplynspecial zegt:

    Die eyeliner ga ik ook inslaan. Vandaag al de 2e die zegt dat deze heel fijn is. Ik ben nog steeds op zoek naar dĆ© eyeliner ā¤

    Like

Plaats een reactie