Garnier Pure Active Mat Control

IMG_7251

Garnier vind ik een heel fijn merk wat betreft gezichtsverzorging. Ik kwam deze Pure Active mat control tegen, deze belooft dat je huid er  8 uur lang mat blijft zonder ook maar enige glans. Ben je net zo benieuwd naar dit product als ik?

IMG_7254

Ik heb last van een hele vette huid en primers die de huid mat maken helpen niet altijd. Vaak gaat mijn huid dan toch glanzen, vooral mijn t zone. Ook blijven mijn poriën best goed zichtbaar.

IMG_7253

De tekst belooft dat dit product matteert en ook nog eens zuiverend en verzorgend  is. Leuk om te zien dat dit product al door vele is getest en zo hoog scoort. De vier * betekenen dat 43 personen dit product 4 weken lang elke dag getest hebben.

IMG_7252

De ingrediënten. Dit product bevat actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

IMG_7255

Het product zit in een fijne tube, die overigens ook mat aanvoelt. De tube heeft een fijne dop die je gemakkelijk open en dicht kunt klikken.

IMG_7256.JPG

Het is een blauwige substantie van geltextuur. De gel smelt op de huid en trekt heel snel in, het voelt helemaal niet vettig aan. Na gebruik van deze gel kan ik vrijwel meteen mijn make-up aanbrengen, dit vind ik erg fijn aangezien ik bij primers vaak even moet wachten totdat het ingetrokken is. Ik zie meteen dat mijn huid er mat uitziet en dat mijn poriën een stuk minder zichtbaar zijn.

IMG_7257.JPG

Ik ben enorm tevreden over dit product. Hij zorgt er echt voor dat mijn huid zeker 8 uur lang mat blijft. Eerlijk gezegd had ik dit niet verwacht aangezien ik een hele vette huid heb die snel glanst. Bij gebruik van dit product heb ik er echt geen last van en is er geen glansje te zien op mijn huid. Ik gebruik hem nu elke dag als primer voor mijn make-up. Als jij ook een vette huid hebt, is dit product echt een aanrader voor jou!

Garnier Pure Active Mat control is te koop bij de drogist voor €9,49

Volg Happines ’n Beauty: Bloglovin’ – Instagram

Liefs, Natasja

4 gedachtes over “Garnier Pure Active Mat Control

  1. Marushi zegt:

    Wow! Ik ben heel erg benieuwd hiernaar. Ik heb ook altijd een onwijs vette huid en moet echt meerdere keren per dag afpoederen. Deze ga ik echt kopen! -x-

    Like

Plaats een reactie