Mooie trends met heel veel pijn

kkkkkkkkkkkkkkk

Soms zie je een trend voorbijkomen die je waanzinnig leuk vind maar die je totaal geen goed gevoel vind.
Je kent de gezegde ‘ Wie mooi wil zijn moet pijn lijden’. Een uitspraak die helaas heel vaak klopt. Sommige trends gebruik je of draag je alleen maar om er beter uit te zien, niet omdat die strakke skinny jeans nou zou geweldig zit.
Ik geef een paar voorbeelden, waarvan ik denk dat vele deze herkennen.

strakke-paardenstaart

1: De strakke paardenstaart
Ochtends wanneer je eigenlijk net een halfuur te laat bent opgestaan en geen tijd meer heb om je haar te doen, bind je het snel in een paardenstaart. Meiden doen hun staart vaak heel strak aantrekken zodat er niet allemaal babyhaartjes alle kanten opspringen, ik zelf ook. Helaas geeft dit enorm veel hoofdpijn en haarpijn. Bovendien is het ook helemaal niet goed voor je haar. Door een te strakke staart kan je haar beschadigd worden en/of afbreken. Niet meer doen meisjes!

flip flop schoenen

2: Teenslippers
Hoe leuk en hip ze ook zijn, voor een lange dag zijn ze ongeschikt. Voor een dagje strand zijn ze perfect dat wel! Helaas zijn de zolen van teenslippers ontzettend dun en bieden geen steun waardoor je veel kracht gaat zetten met je tenen. Doordat je kracht gaat zetten met je tenen kunnen spieren die je normaal niet gebruikt overbelast raken.

cupmaat.jpg

3: Een bh die niet goed past
Veel meiden weten niet wat exact hun cupmaat is waardoor ze vaak met een te kleine of een te grote bh lopen. Er is ook nog te groep meiden die express een te kleine bh dragen omdat ze dan denken dat hun borsten kleiner lijken, dit is niet zo lieve meisjes, doordat er een te kleine bh wordt gedragen kunnen je bloedvaten afknellen. Ik kan jullie allemaal de tip geven om naar een lingerie zaak te gaan en om het allemaal op te laten meten, het is altijd gratis! Het is voor jullie eigen gezondheid.

img-thing

4: High heels
Och wat zijn ze leuk die pumps met een hak van 15 cm. Heel leuk voor in je kast ja, lopen op palen van 15 cm kunnen helaas maar heel weinig meiden. Helaas kunnen hoge hakken heel veel pijn veroorzaken, pijn in de enkels, knieën en in de rug zijn de meest voorkomende. Doordat de voorvoet worden samengeperst  kunnen de tenen vergroeien, auw! En dan hebben we het nog niet gehad over het vallen, in een rooster blijven hangen of een stoeptegel niet zien.  Helaas zullen deze hakken nooit lekker zitten!

Lieve meisjes draag/gebruik alstublieft alleen maar dingen die goed voelen, zonder dat je de hele dag dood gaat van de pijn!

Liefs, Maxime

3 gedachtes over “Mooie trends met heel veel pijn

  1. Marushi zegt:

    Heeel herkenbaar hihi. Ik kan echt geen teenslippers dragen. Dat ding tussen mijn teen doet altijd heel veel zeer, en ik krijg er ook uitslag van. Ook van strakke staarten krijg ik hoofdpijn, dus ik draag meestal mijn haar lekker los hihi. -x-

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s