Favorieten Februari

IMG_6693

Het is weer tijd voor de favorieten van de afgelopen maand. Soms her ontdek ik producten uit mijn stash die weer favoriet worden en soms worden nieuwe producten binnen no-time favoriet. Kijk je mee naar mijn favorieten van deze maand?

IMG_6694

Sinds ik de Loving Blends lijn van Garnier heb ontdekt ben ik helemaal fan! Ik heb eindelijk een shampoo gevonden die ervoor zorgt dat mijn haar minder snel vet wordt en ik het niet meer elke dag hoef te wassen. Het masker is ontzettend voedend voor mijn haar en maakt mijn haren super zacht.

IMG_6696

Bombshell van Victoria’s Secret draag ik sinds ik deze heb elke dag. Het is zo’n heerlijk fruitig geurtje. (review)

IMG_6697

De nieuwe highlighter in het assortiment van Catrice is bij vele al populair. Terecht, ook bij mij is hij al favoriet. Hij geeft een ontzettend mooie glans.
Ik heb veel last van plekjes/puistjes, met deze Pro Longwear concealer van MAC zie je er helemaal niks meer van.

IMG_6698

De review over deze lipstick, MAC Brave, heb je al kunnen lezen. Ik ben zo gek op deze mooie lipstick en draag hem met veel liefde.
Met dit koude weer heb ik nogal last van droge velletjes op mijn lippen. The Kiss lipscrub van Lush uit de valentijn collectie heb ik deze maand heel vaak gebruikt. Ook deze lipscrub, net als alle andere lipscrubs van Lush, maakt mijn lippen zacht en velletjes vrij.

Welk product was jou favoriet deze maand?

Liefs, Natasja

8 gedachtes over “Favorieten Februari

Plaats een reactie