Shoplog – Michael Kors, MAC en meer

Zoals jullie weten ben ik op vakantie geweest in Portugal. Ik heb er vanalles geshopt dus als je benieuwd bent wat lees dan snel verder!

Ik begin met hetgeen waar ik het meest blij mee ben: mijn Michael Kors tas en portemonnee. Deze kocht ik op de markt voor €25 samen. Ze zijn natuurlijk wel nep, maar dat maakt mij niets uit. Ik ben er heel blij mee!

In Portugal heb je ontzettend veel winkeltjes waar Chinezen in zitten. Zij verkopen heel veel, het kost allemaal bijna niets. Je kunt het misschien wel een beetje vergelijken met een Big Bazar. Ik kwam deze leuke schoenen tegen waar ik maar €11 voor betaalde!

Telefoonhoesjes, ik heb er al een hoop maar toch koop ik er steeds weer. Het begint een beetje een verslaving te worden. Ik hou ervan om om de zoveel dagen te wisselen van hoesje. Ik kocht een basic zwarte (€1,50), een roze met bloemetjes (€2,95) en de rode  (€4,50).

Deze parfum kocht ik op het vliegveld de dag dat we vertrokken naar Portugal. Er was een aanbieding op een aantal parfums waaronder deze, 2 voor €49. Erg goedkoop aangezien deze parfum normaal €55 per stuk kost. Mijn moeder en ik kochte beide deze parfum.

Ik was mijn zonnebril vergeten mee te nemen dus de eerste dag heb ik er maar gelijk een gekocht. Ik kocht hem in zo’n chinees winkeltje voor €4,50

Deze twee broeken kocht ik bij C&A. Meestal draag ik alleen maar spijker broeken maar ik zag deze legergroene broek hangen en vond deze wel erg leuk, deze kostte €19,90. De andere broek kostte €14,90.

Bij C&A kocht ik ook nog dit blousje, €12,90.

Ik een winkelcentrum in een plaatsje verderop zat ook een MAC store, happy me! Ik kocht de beauty powder Pearl Sunshine voor €22,50, blush Gleeful €24,50 en de lipstick Brave €19,50. Als je benieuwd bent naar de Beauty Powder, de review vind je hier.

In een heel leuk winkeltje met parfum, verzorgingsproducten en vanalles voor in de douche kocht ik deze twee. Het linkse is een spons, met eraan vast een stuk zeep (€3,60). Het leek mij wel handig dus ik ben heel benieuwd of dit fijn werkt. Het andere doosje is gewoon een stuk zeep (€3,95). Beide in de geur Rose.

Wat vind jij van mijn aankopen?

Liefs Natasja

7 gedachtes over “Shoplog – Michael Kors, MAC en meer

  1. Mandy zegt:

    Mooie aankopen heb je gedaan. Vind het blousje en je MAC aankopen erg leuk! En die Michael Kors tas en portemonnee, wauw <3. Ik heb zelf ook een neppe MK tas, niks mis mee!

    Like

Plaats een reactie