Producten waar ik niet meer zonder kan #1

IMG_6219

Een paar jaar geleden was ik totaal niet van de make-up. Ik had er eerlijk gezegd ook echt geen verstand van. Ik droeg alleen mascara en dat was het. Daarna kwam er eyeliner, foundation en dat soort dingen bij. Er zijn een aantal producten die ik tot een jaar geleden nooit gebruikte maar nu niet meer zonder kan!

IMG_6221
Primers

Primers gebruikte ik vrijwel nooit. Ik smeerde de foundation op mijn gezicht, poederde het af en dan vond ik het goed. Aan het einde van de dag zat mijn make-up niet heel mooi meer. Ik kwam steeds vaker primers tegen. Er zijn al zoveel verschillende soorten, matterende, primers die roodheden tegen gaan, egaal makende primers enzovoort. Ik heb nogal een vette huid, die in de winter vaak wat droger is. Op dit moment gebruik ik die van Kiko. Dit is eigenlijk een hydraterend serum maar werkt perfect als primer. Ik gebruik deze nu dagelijks voordat ik mijn make-up aanbreng. Ik heb nog wel eens last van droge plekjes door de kou, deze zijn helemaal niet meer zichtbaar nadat ik dit serum heb aangebracht.
De primer van MAC matteert en is dus perfect voor mijn vette huid, deze gebruik ik dan ook voornamelijk wanneer het weer warmer wordt en in de zomer. De Prep+Prime Fix+ spray, spray ik altijd nadat ik alle make-up heb aangebracht op mijn gezicht. Hierdoor blijft mijn make-up extra goed zitten de hele dag.

IMG_6222
Blushes

Ik had al lange tijd blushes in mijn make-up stash, maar pakte deze er nooit bij. In het begin van mijn opleiding kreeg ik visagie lessen op school. Hier werkte we natuurlijk met alle make-up, zo ook blush. Daar kwam ik erachter dat blush echt wel een toevoeging heeft aan je make-up. Aangezien ik een hele lichte huid heb, en dus ook lichte foundation, leek ik vaak erg wit. Sinds ik blushes helemaal ontdekt heb, kan ik geen dag meer zonder. Je ziet er dan toch net wat beter uit en je hebt wat meer kleur in je gezicht.

IMG_6224
Highlighters

Ik vroeg me altijd af hoe iedereen toch aan die mooie glans op zijn jukbeenderen kwam. Het antwoord was een highlighter gebruiken! Ik vind het er zo mooi uitzien. Zonder highlighter ga ik écht de deur niet meer uit. Bij elk make-up merk sta ik nu naar highlighters te kijken. Er zijn zóveel mooie en je kunt er nooit genoeg hebben, toch?!

IMG_6225
MAC Prep+Prime Lip

Ik draag het liefst matte lipsticks omdat deze bijna de hele dag mooi op mijn lippen blijven zitten. Droge lippen en uitdrogende lipsticks is niet zo’n hele goede combinatie. Gelukkig bestaan er primers voor onder lipsticks. Deze gebruik ik dus altijd onder een matte lipstick. De lipstick brengt hierdoor makkelijker aan en voelt niet zo uitdrogend aan op de lippen. Hierdoor blijft de lipstick ook nog eens beter zitten en worden velletjes niet zo geaccentueerd.

Welk make-up product kun jij niet (meer) zonder?

Liefs, Natasja 

6 gedachtes over “Producten waar ik niet meer zonder kan #1

Plaats een reactie